2310952575 6908226809 Θεσσαλονίκη
Search Close
Facebook
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Moto Power Bike | Συνεργείο Μοτοσυκλετών Θεσσαλονίκη - Ανταλλακτικά Μοτοσυκλετών Θεσσαλονίκη


Στο συνεργείο μοτοσυκλετών “Moto Power Bike” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, η πρώτη προτεραιότητά μας είστε εσείς και η ασφάλειά σας. Για αυτό φροντίζουμε πάντα να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που το επιτυγχάνουμε μέσω των σύγχρονων εγκαταστάσεων μας, σε συνδυασμό με την την μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο των μοτοσυκλετών και την συνεχή ενημέρωση μας.

Η έμπειρη ομάδα μας, είναι διαρκώς κοντά σας προκειμένου να σας εξυπηρετήσει, ενώ δεν παύει ποτέ να ενημερώνεται για τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στο χώρο των μοτοσυκλετών.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχουμε καλύπτουμε όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κάθε μοτοσυκλέτας, ενώ τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιούμε είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας.
 
  Service μοτοσυκλετών
  Επισκευή - Βελτίωση μοτοσυκλετών
  Ηλεκτρονική διάγνωση μοτοσυκλετών
  Αναρτήσεις
  Ελαστικά - Ευθυγράμμιση
  Καθαρισμός και έλεγχος injection
  Τοποθέτηση αξεσουάρ
  Έλεγχος Κ.Τ.Ε.Ο.
 
Πραγματοποιούμε service σε όλες τις μάρκες μοτοσυκλετών. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή για το χρόνο και τον τρόπο του service και χρησιμοποιούμε, μόνο, ανταλλακτικά εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή ή αντιστοίχου ή ανώτερης ποιότητας από τρίτους κατασκευαστές.

 


 

Τηρούμε αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνουμε την παράδοση της μοτοσυκλέτας σας στο συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.
 
 
 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

στο συνεργείο μοτοσυκλετών μας στην Θεσσαλονίκη και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άψογη εξυπηρέτηση, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα.